cryolipolyse vet bevriezen

Cryolipolyse – Vet bevriezen en afslanken

Cryolipolyse is en methode waarbij vetcellen worden afgebroken door middel van koelen en bevriezen. Bepaalde lichaamsdelen met vetophopingen worden gericht behandeld. De vetcellen worden vernietigd zonder schade toe te brengen aan omliggend weefsel. Het bevriezen van vetcellen is een alternatief voor liposuctie.

Bevriezen van vetcellen

De overtollige vetcellen worden bedekt met pads. Na verwarming volgt een snelle afkoeling (het bevriezen van de vetcellen). Vetcellen kunnen minder goed tegen kou als andere cellen. De vetcellen worden afgebroken.

Hoe veilig is cryolipolyse?

Is cryolipolyse gevaarlijk? Tijdelijk komen er soms wat roodheid of blauwe plekken voor. Er is nog niet voldoende onderzoek gedaan om harde claims te kunnen maken over deze behandeling. Tijdens de eind-controle, het afsluiten van de behandeling, zijn de meeste mensen tevreden.

Hoe werkt vet bevriezen (cryolipolyse)


cryolipolyse vet bevriezen

De behandeling om vet te bevriezen en te verwijderen begint met het opstellen van een behandelplan.

Wat is een cryolipolyse behandeling? 

De pads of applicator wordt op de huid geplaatst, soms wordt er een vacuum toegepast. De vetcellen worden verwarmd en snel afgekoeld met -10 graden. Uiteindelijk daalt de temperatuur in de vetcellen tot 2 – 4 graden. Na de afkoeling wordt er gemasseerd.

Wanneer resultaat cryolipolyse

Stervende vet-cellen (apoptose) moeten door het lichaam worden afgebroken en afgevoerd. Dit duur 8 tot 12 weken. Het resultaat van cryolipolyse is uiterlijk binnen 12 weken zichtbaar.

Apoptose door cryolipolyse

De afgebroken vetcellen met vet en celwanden moeten afgevoerd worden. In het vet heeft het lichaam niet alleen vet opgeslagen. Lichaamsvet wordt ook gebruikt als opslagplaats voor zware metalen, chemicaliën (toxinen), ziekteverwekkers en ander ongewenst afval.

Detoxen tijdens de cryolipolyse

Ondersteun je lichaam in het afvoeren van afgebroken vetcellen en het afvoeren van vrijgekomen toxinen en afval. Een driedaagse detox met Raw Whol Food. (Vervang 3 maaltijden per dag juvo Raw Whole food).

Opties om bijwerkingen van cryolipolyse te minimaliseren en om behandeling sneller en met minder bijwerkingen uit te voeren.

  • Effect; Snellere afvoer, geen bijwerkingen (vermoeidheid overbelast afvoer systeem), verlaagde afweer = gevoeliger voor ziekten.
  • Effect; meer energie, algehele gezondheid wordt hoger gewaardeerd.

Wil je afvallen? Check dan deze pagina.

Start een detoxkuur met de detox-sticks van RESET36.

Wij gebruiken cookies om op basis van je bezoek aan de verschillende pagina's en websites ons aanbod en onze content beter af te stemmen op bezoekers en om onze marketinginspanningen te meten. Meer details hier.
x
Loading...