Reinig je lijf met een detox

Heb je wel eens een detox gedaan?

Steeds meer mensen besteden aandacht aan de binnenkant van hun lichaam, de organen die de voeding verteren, afval en chemicaliën verwerken en afvoeren. Het lichaam heeft een prachtig systeem van samenwerkende organen die voedingsstoffen afbreken (spijsvertering), opnemen via de darmwand en via de lever en het bloed naar de juiste plek brengen.

Je ontgiftingssyteem

De organen samen (darmen, lever, nieren, longen en bloed) zijn de hele dag bezig met goede nutriënten te verteren. Helaas ontvangt ons lichaam ook verkeerde stoffen, chemicaliën en andere kunstmatige rotzooi. Via de lucht adem je het in, via je huid neem je “rommel” op en de grootste bron; je voeding bevat allerlei kleurstoffen, conserveringsmiddelen en andere chemie die niets toevoegt om je lichaam te voorzien van energie en bouwstoffen. Je organen besteden ook tijd en energie aan het ontgiften van je lijf. Je hebt zelf een goed detox systeem.

detox detoxkuur detox-slank gezondmooislank renewlife

Ondersteun je lijf met een detox kuur

Een detox kuur ondersteunt de darmwerking en de leverfunctie. De lever verwerkt afval, chemie en toxinen (gifstoffen) en de darm (ontlasting), nieren (urine), huid (zweet) en longen (adem) voeren het weer af. Je kunt deze organen ondersteunen met een detox kuur. Doe het effectief en gemakkelijk. Geen ingewikkelde diëten, geen dure sapjes of moeilijke kuren. De detox programma van RenewLife zijn heel gemakkelijk.

• Geen dieet, wel water drinken en voldoende vezels eten.
• ’s morgens 2 capsules met water, ’s avonds 2 capsules.
• Unieke 2 fasen formule die past bij ritme van je lichaam
• Combinatie van ortho, phyto en ayur-veda

Wat is ortho, phyto en ayur veda

De orthomoleculaire voedingsleer gebruikt geïsoleerde stoffen uit voeding zoals vitaminen, mineralen, enzymen, proteïnen en kruiden. Phyto betekent phytotherapie, de leer om mensen te helpen met extracten en concentraten van kruiden en planten, puur natuur. Ayur veda is een eeuwenoude wijze gebaseerd op de natuur. RenewLife combineert in haar produkten het beste uit deze 3 werelden.

detox renewlife

Renewlife specialist in zorg voor spijsvertering

De FirstCleanse is een milde complete detox kuur van 15 dagen. De CleanseSmart is een 30 daags hoger gedoseerd programma (als je minder dan 6 ontlastingen per week hebt). De CandiGone is een speciale 15-daasge kuur. De Liver-DTX richt zich op de “manager” van het ontgiftingssysteem.

Mag ik alcohol, koffie en fastfood tijdens een detoxkuur?

De detox-programma’s van RenewLife doen hun werk, ook als je heel soms toch alcohol gebruikt. Maar, wil je het maximale effect probeer dan niet te drinken, maximaal 4 koffie per dag, probeer gezond en vooral vezelrijk te eten. Vezels zijn nodig voor de afvoer. Gemakkelijk gezond eten kan met Juvo en als je moeite hebt met vezelrijke voeding kun je je voeding aanvullen met FibreSmart.

Wat is het effect van een detox

Gelukkig zijn de bijwerkingen van de RenewLife programma’s minimaal. Sommige mensen moeten iets vaker naar de wc, soms ietsje meer zweten, soms kuchen (rokers). De meeste mensen vertellen ons dat zij zich energieker en fitter voelen. Begin vandaag met de FirstCleanse.

detox test, detoxen gezondmooislank

Welke detox is goed voor jou? Heeft een detox wel zin? Doe de detoxtest.


Detox en afslanken

Detoxen is iets anders als afslanken, maar een detox aan het begin van een periode van afslanken ondersteunt en verbeterd het eindresultaat. Speciaal hiervoor is er een gezamenlijke aanbieding van Juvo en RenewLife. De 15-daagse detox en 15 maaltijden Juvo Slim.
   
Wij gebruiken cookies om op basis van je bezoek aan de verschillende pagina's en websites ons aanbod en onze content beter af te stemmen op bezoekers en om onze marketinginspanningen te meten. Meer details hier.
x
Loading...