Normale prijs: € 19,95

Speciale prijs: € 19,50

vloeibaar colostrum
Meer foto's

Vloeibaar colostrum extract

vloeibaar colostrum

Beschikbaarheid: In voorraad

Colostrum vloeibaar extract, 125 ml.


Nieuw van Vitomune, vloeibaar colostrum uit Nederland, 125 ml voor een 10 dagen programma

  • Koop 2 voor € 17,95 per stuk -8%
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen
+ Aan verlanglijst toevoegen

Vloeibaar colostrum extract van Nederlandse koeien

Bijzonder colostrum extract dat wordt gemaakt volgens een strict, gecontroleerd en veilig proces. De basis is Nederlandse zuivel, dus van koeien die geen hormonen krijgen, waar antibiotica wordt gecontroleerd en geen BSE is. Koeien produceren teveel colostrum als hun kalf geboren wordt. Het overschot (kalf eerst!) wordt diepgevroren.

De Nederlandse producent verzamelt de bevroren colostrum in genummerde emmers. De voorraad blijft 1 maand in quarantaine. In die periode kan er heel soms een partij worden afgekeurd. Deze stap in het kwaliteitssysteem garandeert een betrouwbare kwaliteit.

De bevroren colostrum wordt licht ontdooid, zacht gecrushed, geskimd (vet verwijderen), de caseïne wordt verwijderd in een centrifuge (bactofugeren) en de vloeistof wordt steriel gefilterd. Verder niets!

Colostrum-concentraat van Vitomune wordt bij lage temperaturen en gecontroleerd gemaakt. De eiwitten denatureren niet, de temperatuur komt niet boven de 45 graden, het blijft een levend (enzymen), rijk en actief concentraat. Bomvol bouwstoffen!

De werking van Colostrum

Koeien zijn grote langzame grazers. De natuur heeft het zo geregeld dat na de geboorte van het kalf in korte tijd super-bouwstoffen en weerstands-informatie wordt toegediend. Van nature kunnen kalfjes zich niet verdedigen, zij moeten heel snel na de geboorte in staat zijn om op eigen benen te staan. Die eerste supervoeding helpt hen.

Samenstelling colostrum

Colostrum van Geiten van je hier. Colostrum in capsules hier en colostrum in poedervorm hier.

Meer informatie op de website van Vitomune.

Ingrediënten

100% steriel gefilterd, ontvet en gedecasineerde colostrum van Nederlandse koeien.
 

Portie

100 gram

Wij gebruiken cookies om op basis van je bezoek aan de verschillende pagina's en websites ons aanbod en onze content beter af te stemmen op bezoekers en om onze marketinginspanningen te meten. Meer details hier.
x
Loading...