colostrum poeder capsules 120 stuks 500 mg

Colostrum capsules Vitomune 120 caps 30% IG

colostrum poeder

Colostrum Vitomune poeder 30% IG 125 gram

Vloeibaar colostrum extract

vloeibaar colostrum

Vloeibaar colostrum extract is te bestellen in veelvoud van 1

Colostrum vloeibaar extract, 125 ml.

Nieuw van Vitomune, vloeibaar colostrum wei-extract uit Nederland, 125 ml voor een 10 dagen programma

€ 25,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
vloeibaar colostrum
  • Koop 3 voor € 24,13 en bespaar 7%
  • Koop 6 voor € 22,06 en bespaar 15%

Vloeibaar colostrum extract van Nederlandse koeien

Bijzonder colostrum extract dat wordt gemaakt volgens een strict, gecontroleerd en veilig proces. De basis is Nederlandse zuivel, dus van koeien die geen hormonen krijgen, waar op antibiotica wordt gecontroleerd en geen BSE is. Koeien produceren gelukkig teveel colostrum als hun kalf geboren wordt. Het overschot (kalf eerst!) wordt diepgevroren.

De Nederlandse producent verzamelt de bevroren colostrum in genummerde emmers. De voorraad blijft 1 maand in quarantaine. In die periode kan er heel soms een partij worden afgekeurd. Deze belangrijke stap in het kwaliteitssysteem garandeert een betrouwbare kwaliteit.

BINNENKORT NIEUWE VERPAKKING COLOSTRUM

vloeibaar colostrum

De bevroren colostrum wordt licht ontdooid, zacht gecrushed, geskimd (vet verwijderen), de caseïne wordt verwijderd in een centrifuge (bactofugeren) en de vloeistof wordt steriel gefilterd. Verder niets! Op deze milde manier blijven alle actieve stoffen uit de colostrum behouden. Het vloeibaar colostrum extract is voor 99% identiek aan de samenstelling van de colostrum die moeders aanmaken voor hun baby.

Colostrum-concentraat van Vitomune wordt bij lage temperaturen en gecontroleerd gemaakt. De eiwitten denatureren niet, de temperatuur komt niet boven de 45 graden, het blijft een levend (enzymen), rijk en actief concentraat. Bomvol bouwstoffen!

Gebruik van colostrum

Dagelijks 1 of 2 eetlepels een kwartiertje voor het ontbijt. Innemen met; water, sap of zuivel. Kinderen vanaf 8 jaar een halve dosering. Niet gebruiken bij zwangerschap.

De werking van Colostrum

Koeien zijn grote langzame grazers. De natuur heeft het zo geregeld dat na de geboorte van het kalf in korte tijd super-bouwstoffen en weerstands-informatie wordt toegediend. Van nature kunnen kalfjes zich niet verdedigen, zij moeten heel snel na de geboorte in staat zijn om op eigen benen te staan. Die eerste supervoeding helpt hen.

Colostrum bewaren

Na openen is de vloeistof 14 dagen houdbaar in de koelkast. AUB wel buiten bereik van (jonge) kinderen houden. bent u zwanger of gebruikt u medicijnen, overleg dan even met een professional of bel ons.

Samenstelling vloeibaar colostrum

Colostrum van Geiten van je hier. Colostrum in capsules hier en colostrum in poedervorm hier.

Meer informatie op de website van Vitomune.

Meer informatie
Prijs € 25,95
EAN 8720387834594
Merk Vitomune
Productvorm vloeibaar
Productgroep proteïnen
Doelgroep kind, man, vrouw, sport, senior
Ingrediënten 100% steriel gefilterd, ontvet en gedecasineerde colostrum van Nederlandse koeien.
100% steriel gefilterd, ontvet en gedecasineerde colostrum van Nederlandse koeien.