€ 3995
Colostrum Geiten poeder
Meer foto's

Colostrum Geiten poeder

capra geiten colostrum

Beschikbaarheid: In voorraad

EAN: 8719326387208

NIEUW Geiten colostrum poeder 125 gram


Geitenbiest voor humaan gebruik.

  • Koop 2 voor € 37,50 per stuk -7%
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen
+ Aan verlanglijst toevoegen

Colostrum (biest) van Nederlandse geiten.

Geiten colostrum voor humaan gebruik als voedingssupplement.

Verpakt in handige stazak, 125 gram met maatschepje (6-9 gram). Gebruik een half schepje per dag voor het ontbijt. Kinderen vanaf 12 jaar de helft. Niet innemen met warme dranken zoals koffie of thee maar met water, sap of zuivel. Geiten colostrum poeder kun je ook toevoegen aan je smoothie of shake (ontbijt).

Vergelijk koemelk met geitenmelk: Net als moedermelk, bevat geitenmelk ook minder lactose dan koemelk. Mensen met lactose-gevoeligheid kunnen vaak wel geitenmelk drinken. Daarbij is rauwe geitenmelk, door kleinere cellen, ook makkelijker te verteren dan rauwe koemelk. Het essentiële verschil tussen geitenmelk en koemelk is de samenstelling van het vet. Let op geiten colostrum bevat minder lactose, wordt vaker goed verdragen bij lactose-gevoeligheid maar niet bij een allergie voor lactose. Mensen met een koemelk allergie zijn vaak ook allergisch voor geitenmelk.

Immunoglobulinen: geiten colostrum is rijk aan IG's (IgA, IgD, IgE, IgG, IgM). Gemiddeld bevat geitencolostrum 50% IG's. (onderzoek)

In detail de samenstelling van capra-colostrum, met name de oligosachariden.Colostrum wordt vaak samen gebruikt met probiotica, de IG's uit de colostrum en de vriendelijke bacteriën (lactobacillus en bifidum) werken goed samen.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding. Aanbevolen dosering niet overschrijden tenzij anders geadviseerd door gezondmooislank, arts, therapeut of coach.

Colostrum van geiten is voor mensen met maag-darm problemen of lactose-intolerantie vaak beter verteerbaar. Bovendien heeft geitencolostrum een hoger gehalte aan antistoffen en een lager percentage aan vet en suiker.

 

Portie

100 gram

Wij gebruiken cookies om op basis van je bezoek aan de verschillende pagina's en websites ons aanbod en onze content beter af te stemmen op bezoekers en om onze marketinginspanningen te meten. Meer details hier.
x
Loading...