Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Nederlandse colostrum van Vitomune

Colostrum van Nederlandse koeien en geiten.

colostrum webshop

Colostrum-concentraat zonder vet. Geen hormonen! Geen bloed-residuen, geen antibiotica

De biest van de eerste melking (< 12 uur) wordt diepgevroren, verzameld en in een pharmaceutische produktie-locatie (een gespecialiseerde colostrum-fabriek) ontdaan van vet en vocht.
Strenge controle vanaf de Nederlandse boer, naar de Nederlandse verzamelaar die met speciale vries-koelwagens de verse biest vervoert (GMP+), de producent (een pharmaceutisch bedrijf in Duitsland) tot de eindverpakker. Vitomune gebruikt uitsluitend Nederlands gevriesdroogd colostrum concentraat, het vet en vocht (water) zijn verwijderd. Het Nederlandse concentraat bevat 10 keer minder vet en 25% meer proteïnen als de Deense (whole colostrum) soorten.

 

colostrum concentraat produktie bulk

 

NIEUW in het Vitomune assortiment: vloeibaar colostrum-extract.

Korte keten = scherpe prijs. Vitomune wordt sinds 2012 exclusief verkocht door GezondMooiSlank. Vitomune is verkrijgbaar in poeder en in plantaardige capsules en bevat een hoog gehalte aan immunoglobulinen (IGG), minimaal 30%. Het is een hoogwaardige bron van specifieke proteïnen en groeifactoren en kan goed toegevoegd worden aan je Juvo raw green Proteinen-shake, je smoothie, maaltijdvervanger of Nutrins eiwit-shake. 

Eerstemelks biest met het hoogste percentage aan actieve IG’s. Dit concentraat is gevriesdroogd en niet verhit. De proteïnen (immunoglobulinen) behouden hun structuur, zij denatureren dan niet.

Goed voor de darmfunctie (darmwand en darmslijmvlies) en de weerstand. Voor iedereen die aan de basis van zijn weerstand wil werken en voor sporters, topsporters, afvallers die intermittent fasting combineren met sport en vetverbranding. Scherp geprijsd! Vergelijk prijzen met andere colostrum-merken en zie de verschillen (concentraat bevat per gram meer inhoudstoffen en minder vet). Geschikt voor kinderen, volwassenen maar ook voor (moederloze) dieren zoals puppies, kittens of veulens. Vitomune ondersteunt de weerstand, voor sneller herstel van spieren na (top)sport, voor goede darmfunctie, ondersteunt vetverbranding.

Colostrum bank

Eerst krijgt het kalf al zijn benodigde voeding, de biest. Het restant wordt ingevroren om er concentraat van te maken. Vitomune werkt samen met de colostrum-bank; als er boeren zijn die biest-melk nodig hebben voor hun kalfjes kunnen zij een beroep doen op deze bank.

Het is de eerste melk van een koe na de geboorte van een kalf. In de eerste 12 uur na het kalven heeft de moedermelk de hoogste waarden aan IG's. Bij mensen werkt dit op dezelfde manier, na de geboorte van een kind maakt de moeder melk aan. De colostrum van koeien en mensen is nagenoeg identiek (99%). Colostrum van vitomune heeft het hoge gehalte aan immunoglobulinen; 30-45% 

Weerstand zoals moeder natuur het bedoeld heeft.

Nederlands product als dagelijks voedingssupplement ondersteunt het immuunsysteem.

In Brabant zijn vader en zoon in 2014 gestart met het verzamelen van overtollige biest bij Nederlandse boeren. Deze hoogwaardige grondstof, veel mensen kennen dit als biest-melk, wordt vervolgens in een farmaceutische fabriek ontvet en gevriesdroogd tot een poeder en gecapsuleerd voor humaan gebruik. Er wordt alleen de rijkste (gecontroleerde) colostrum gebruikt van de eerste melking.

Het is al eeuwen oud en zeer intensief onderzocht, op het internet (Pubmed) zijn ruim 1000 wetenschappelijke publicaties te vinden. Het werd al veelvuldig gebruikt voordat de antibiotica (penicilline) werd uitgevonden. Het bevat alle weerstand en informatie voor de nakomeling. Onderzoek in Italië heeft o.a. aangetoond dat colostrum drie keer zo effectief bij winterkwalen en drie keer zo goedkoop.

Colostrum samenstelling

Biest is een rijke complexe bron met ruim 150 stoffen. De belangrijkste; Aminozuren, Immuun eiwitten (immunoglobulinen). Vitomune gebruikt uitsluitend colostrum met minimaal 30% immunoglobulinen. Colostrum gemaakt van Nederlandse zuivel, veilig en vertrouwd, wereldwijd! Vitomune is een voedingssupplement. Allergie informatie: Bevat melkeiwitten, niet gebruiken bij overgevoeligheid voor een van de bestanddelen. Ingrediënten: poeder van ontvet gevriesdroogd colostrum-extract (eerste melking!), plantaardige gelatine (vega capsules) 1 gram Vitomune is 10 gram verse colostrum.

 

colostrum specialist

 

Colostrum bulk poeder

Per 15 kilo of per ton? Bel ons voor een offerte. 055-3672000.

 

colostrum bulk poeder

Colostrum Vitomune heeft een eigen website. Volg ons ook op facebook voor tips en informatie.

Colostrum kopen? Hier vind je de colostrum-shop.

Geiten-colostrum

Nieuw gevriesdroogd geiten-biest-concentraat in poedervorm, verpakt in stazakjes met 125 gram en maatschepje.