€ 1595
RESET36 Chocola Caramel dessert
Meer foto's

RESET36 Chocola Caramel dessert

Lekker glutenvrij toetje chocola-caramel

Beschikbaarheid: In voorraad

Proteïnenrijk dessert met chocola-caramel-smaak.


GLUTEN VRIJ


7 sachets met 25 gram poeder

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen
+ Aan verlanglijst toevoegen

Proteïnenrijk glutenvrij dessert met chocola-caramel-smaak.

Ingrediënten: Melk-proteïnen (lecithine), ontvette cacao (13,7%), chocolade-vlokken (saccharose, cacao-massa, boter, soja-lecithine), glansmiddel E904, Natuurlijk vanillearoma (8%), smaakstoffen (melk), verdikkingsmiddel: carrageen en xanthan-gom, zout, antiklontermiddel: magnesium- en kalium carbonaat, zoetstof sucralose.

Allergenen: Melk, soja-lecithine (cacao snippers)

7 sachets met 25 gram poeder

Lekkere variaties; Bereiding:

1. Dessert, 25 gram (1 sachet) toevoegen aan 150 ml koud water en roeren totdat alle poeder is opgelost. Even laten kolene en opstijven in de koelkast (5 minuten).

2. Shake, Maak er een drink-shake van; 1 zakje toeveogen aan 350 ml koud water, goed schudden, klaar.

3. Koude choco shake, Voeg een paar ijsblokjes toe aan de shake, lekker in zomer op het terras.

4. IJs, Bereiden als dessert, in de vriezer plaatsen en elke 15 minuten omroeren met een vork totdat er een ij-consistentie ontstaat. Eventueel combineren met het bananen-shake-ijs.

Ingrediënten

Ingrediënten: Melk-proteïnen (lecithine), ontvette cacao (13,7%), chocolade-vlokken (saccharose, cacao-massa, boter, soja-lecithine), glansmiddel E904, Natuurlijk vanillearoma (8%), smaakstoffen (melk), verdikkingsmiddel: carrageen en xanthan-gom, zout, antiklontermiddel: magnesium- en kalium carbonaat, zoetstof sucralose., Allergenen: Melk, soja-lecithine (cacao snippers)
 

Portie

100 gram

Toepassing

Bereiding: 1. Dessert 25 gram (1 sachet) toevoegen aan 150 ml koud water en roeren totdat alle poeder is opgelost. Even laten kolene en opstijven in de koelkast (5 minuten). 2. Shake Maak er een drink-shake van; 1 zakje toeveogen aan 350 ml koud water, goed schudden, klaar. 3. Koude choco shake Voeg een paar ijsblokjes toe aan de shake, lekker in zomer op het terras. 4. IJs Bereiden als dessert, in de vriezer plaatsen en elke 15 minuten omroeren met een vork totdat er een ij-consistentie ontstaat. Eventueel combineren met het bananen-shake-ijs.
Wij gebruiken cookies om op basis van je bezoek aan de verschillende pagina's en websites ons aanbod en onze content beter af te stemmen op bezoekers en om onze marketinginspanningen te meten. Meer details hier.
x
Loading...