het geheim van energieke mensen detox detoxkuur van renewlife 

Voor wie heeft het zin om te detoxen in het voorjaar?

Er zijn 2 veel voorkomende oorzaken om te detoxen;
1. Je omgeving en je lifestyle zorgen voor een hoge inname van chemicaliën, afvalstoffen en toxinen. Je rookt, drinkt regelmatig, gebruikt medicijnen, woont in een grote stad, eet te weinig biologisch etc. etc.
2. De conditie van je eigen ontgiftingssysteem werkt niet optimaal.

Als zowel je lifestyle als je conditie niet optimaal zijn leidt deze combinatie tot een serie aan klachten en kwalen. De meest gehoorde klacht is vermoeidheid, gevolgd door huidklachten, allergieën en een moeilijke stoelgang.

Een detoxkuur brengt de balans weer terug.

Met een detoxkuur of cleanse programma worden de ontgiftingsorganen gestimuleerd en wordt er opgeruimd. De organen kunnen al hun energie weer gebruiken voor hun primaire taak; jou gezond laten functioneren.

Na een detoxkuur

Als er niets verandert in je lifestyle zul je met regelmaat moeten detoxen. Voorkomen is beter als detoxen; minimaliseer de inname van “afval”. Zorg voor goede voeding, zorg voor lichaamsbeweging en verminder je stress, “be happy”. Meer over detoxen als strategie, als verandering in je lifestyle lees je in de R.E.N.E.W. detox-strategie.

De voorjaars-reiniging; GezondMooiSlank heeft samen met RenewLife en Juvo een pakket samengesteld dat via voeding en via een cleanse jou je energie weer teruggeeft. Meer informatie over de 15-daagse voorjaarsreiniging.