Probiotica voor elke levensfase:

zwanger, baby, peuter, kleuter, kind, tiener, volwassen, senior. Maar ook voor reizigers, schoolgaande kinderen, voor meer weerstand en energie of een betere spijsvertering.Op deze website van GezondMooiSlank vindt hier de winkel met alle probiotica van Pro-Ven.

Wilt u meer weten over het merk, er is een Nederlands-talige website met meer informatie over de produkten, de produktie-methoden, de uitvinder en zijn visie. Op deze pagina treft u een samenvatting aan.

Wilt u dagelijks op de hoogte blijven, volg ons dan op facebook.

probiotica kuur met opvolging voor elke dag

De bacteriën in het spijsverteringssysteem (dunne en dikke darm) kunnen aangevuld worden met een 14 daags programma: elke dag 50 miljard vriendelijke bacteriën. Vervolgens voor het dagelijks onderhoud en aanvulling zijn er verschillende supplementen: een multi met probiotica, een 25-miljard versie die bij 2 maaltjiden wordt gebruikt of de speciale multi voor 50-plus met probiotica. Om gemakkelijk de juiste te kiezen treft u hier een overzicht.

De baby-probiotica van Pro-Ven is bewezen veilig. In de Swansea baby study is dit aangetoond. Er zijn 2 unieke baby-probiotica: voor babies die borstvoeding krijgen en voor babies die flesvoeding krijgen. Maar ook mama, als bron van goedaardige bacteriën voor de baby, heeft eigen formuleringen. In de laatste drie maanden van de zwangerschap gaan de eigen darmbacteriën naar het borstweefsel. Bereid je voor.

ProVen heeft een uniek assortiment; voor elke levensfase een afgestemde oplossing. Heel belangrijk zijn de eerste 30 maanden. In die 2,5 jaar wordt de darmflora opgebouwd. Leg een stevige basis met goede stammen. Pro-Ven gebruikt de LAB4-stammen en voor babies de LAB4b-stammen. 

Alles over de probiotica van ProVen vind u op de website of ga meteen naar de Pro-Ven-shop.