ProVen heeft unieke formuleringen voor alle leeftijden. Vanaf 5 tot 500 miljard bacteriën. Probiotica kopen in de ProVen-shop. Alle blogs over probiotica. Probiotica gecombineerd met vitaminen en vezels (pre-biotica). Zwangerschap, Baby's, Kinderen, Volwassenen, Spijsvertering, Weerstand. Four Pillars is een unieke combinatie: alles altijd elke dag in 4 capsules/tabletten. Volledige en gemakkelijke suppletie met vitaminen, mineralen, bacteriën, vetzuren, vezels en antioxidanten.

probiotica kopen van Proven, maar wie is Proven?

Wie zijn de mensen achter Pro Ven

De BV "proven" is een Nederlandse onderneming en is eigendom van Rinjo Israels en Nigel Plummer, de eigenaar van producent Cultech (1994) en Vega Nutritionals. Samen met nutritionist/diëtiste Adrienne Benjamin vormen wij het Nederlandse proven-team. Maak kennis met dit proven team op beurzen of kom bij ons op bezoek. Er zijn veel merken probiotica maar er zijn maar weinig ondernemers zo enthousiast over probiotische bacteriën als Nigel Plummer.

Wie is Nigel Plummer

Nigel is ruim 30 jaar actief in het ontwikkelen, onderzoeken en produceren van probiotica. De door hem ontwikkelde Lab4-bacterie-stammen (2004) worden wereldwijd gebruikt. In 2012 is hij gestart met het merk ProVen probiotics. Medio 2016 werd het merk opgenomen door Boots (UK) en in 2017 door Holland & Barrett. In 2018 is hij samen met Rinjo in Nederland gestart, direct na het openen van een gloednieuwe probiotica fabriek.

Hier vind je de laatste publicatie van Plummer in Nature. (januari) 2020. Op deze pagina de publicatie uit (januari) 2021

probiotica uit voeding

De website van ProVen geeft je veel informatie over voeding en de vriendelijke bacteriën die je in bijvoorbeeld gefermenteerde voeding aantref. Lees meer op de proven-website.