Natuurlijke gezondheid, energie en weerstand. Een gezond tussendoortje, ter versterking van je smoothie, als maaltijd-vervanger of ter versterking van Juvo Raw Whole meal, Juvo Slim en Juvo plantaardige proteïnen.

Complete plantaardige Superfoods

Complete Superfoods

Juvo raw green superfood is een complete compositie van de beste superfoods die moeder aarde ons biedt; gevriesdroogde grassappen, hele glutenvrije granen, gevriesdroogde groente-kiemen, gevriesdroogde super-groenten en super-fruits en een synergetisch complex van medicinale paddenstoelen. Juvo Superfood bevat nu geen 360 gram maar 400 gram (66 porties), voor dezelfde prijs! Bekijk dit product in de Juvo shop.

Juvo raw green superfoods
juvo raw green superfoods

James Hwang

Juvo Superfood is ontwikkeld door oncoloog James Hwang die zocht naar de beste suppletie voor zijn patiënten. Bekijk hier het filmpje. Hij heeft onderzocht wat de natuur biedt om curatief een rol te spelen en om preventief de weerstand en immuniteit te ondersteunen. De samenstelling is een synergie van energie en nutriënten. Uiteraard zonder toevoegingen, glutenvrij, biologisch, EKO en GGO. GGO-Vrij staat voor: geen genetisch gemodificeerde organismen. Geen soya, geen wei, geen gist, geen melk(derivaten), geen conservering, geen ei of lactose. Juvo beavt wel gedroogde mosterkiemen.

Vers gevriesdroogd = Verser dan supermarkt of groentenboer

Juvo is gevriesdroogd raw whole food, juvo raw green superfood. Vriesdrogen is het beste proces om biologische groenten, fruit en kiemen te bewaren. Direct na het oogsten worden de superfoods diepgevroren. Daarna worden ze geflash-vriesdroogd. Een snelle manier om al het water te onttrekken en alle voedingsstoffen te behouden. Met vriesdrogen blijven ook de enzymen leven, daarom moet Juvo altijd binnen 40 minuten na bereiding worden geconsumeerd.

Raw whole superfoods

Raw whole food is “hele voeding”, dus geen delen, extracten of aftreksels maar zo compleet mogelijk groenten, fruit, kiemen en zaden; in de vorm zoals ze in de natuur voorkomen vol met vitaminen, mineralen, enzymen, macro-nutriënten en phyto-nutriënten. Antioxidanten zijn vaak het effectiefst wanneer er een evenwichtige afwisseling is bij de inname van fruit en groenten. Veel phytonutriënten hebben de eigenschap dat zij de werking van vitaminen en mineralen verbeteren en versterken.

Whole superfoods

Whole food betekent dat de voeding onbewerkt en zo geheel mogelijk wordt geconsumeerd. Dus een vrucht met schil of vlies, groenten met blad en stengel, zaden en rijst met vlies en kiem. In de natuur is alles in evenwicht.

Een “geheel” product bevat alles om het product op te nemen en goed te verteren. Als voorbeeld: van appelsap worden mensen dik, van hele appels (met schil) kom je niet aan en sommigen vallen er zelfs van af (groene Granny Smith’s bijvoorbeeld). “Whole” bevat alle hulpstoffen (matrix) die nodig zijn voor goede opname en werking van de vitaminen, mineralen en phytonutriënten. Phytonutriënten zijn de stoffen die een plant maakt om zichzelf te beschermen. Van de tienduizenden stoffen is nog maar een beperkt deel bekend. Voor de mens hebben phytonutriënten ook een beschermende werking.