Vitomune colostrum kopen in de shop. Koeien- en geiten-colostrum. In capsules, vloeibaar extract, in poedervorm en in voordeel-verpakking met 600 gram colostrum-poeder. Nederlandse kwaliteit, eigen inzameling van biest bij Nederlandse boeren. Vitomune, de colostrum-specialist. Vitomune is een Nederlands produkt gemaakt van Nederlandse zuivel (koe en geit), dus veilig en van zeer hoge kwaliteit. Een krachtig colostrum-concentraat door vriesdrogen in een Duitse GMP-productiefaciliteit. Colostrum (biest - biestmelk) is een natuurprodukt. Het is de eerste melk die een koe produceert voor haar kalf. De meeste koeien produceren teveel colostrum. Wat het kalf niet nodig heeft wordt gebruikt voor Vitomune.

Colostrum kopen in de colostrum-shop.

Vitomune Colostrum heeft een eigen website met meer informatie over de oprichters, het productieproces en de onderzoeken. Hier vind je de vitomune website. Vitomune gebruikt uitsluitend colostrum met 30% immunoglobulinen (IG's). "First milking" alleen colostrum van de eerste 12-uurs melking komt in aanmerking voor Vitomune.

Volg, like en deel "Colostrum Nederland" op facebook

De moleculaire structuur van colostrum is vrijwel identiek (99%) aan die van menselijk colostrum. Het heeft ook dezelfde functie: snelle groei en de overdracht van immuniteits-informatie.

  • Ondersteunt het immuunsysteem
  • Ondersteunt het uithoudingsvermogen en energieniveau
  • Draagt bij aan ondersteuning van de vitaliteit

Ingrediënten: poeder van ontvet gevriesdroogd colostrum-extract (eerste melking binnen 12 uur!), en eventueel plantaardige gelatine (vega capsules)

1 gram Vitomune is 8 gram verse colostrum.  100% natuurlijk, geen toevoegingen. Vrij van antibiotica en pesticiden. (Nederlandse zuivel!)

Bovine colostrum in capsules kopen