Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Afvallen tips

Afvallen tips

Wil je afvallen? een gezonder BMI of gewoon lekkerder in je vel zitten? Via deze pagina helpen wij je naar de juiste informatie. Kies de methode die bij jou past, omdat volhouden een voorwaarde is om echt blijvend af te vallen.

Minder buikvet

Buikvet is het ongewenste, gevaarlijke vet. Een klein laagje vet rond de organen is nodig ter bescherming van die organen. Maar teveel leidt tot gezondheidsproblemen. Het viscerale vet verstoort en beïnvloedt niet alleen je uiterlijk maar ook je gezondheid. Vet is een orgaan dat hormonen produceert. "Boodschappers" die er voor zorgen dat het vet in stand gehouden wordt. O.a. door je eetlust en je verzadiging te beïnvloeden. In deze blogs meer over "vet is een orgaan". Afvallen voor je gezondheid richt zich daarom vooral op het aanpakken van dat buikvet.

Afvallen tijdens overgang

De overgang zorgt bij veel vrouwen (maar ook mannen) voor gewichtstoename. Gemiddeld komen vrouwen 5 tot 10 kilo aan. Het oestrogeen daalt, het testosteron stijgt. Lichaamsvet wordt gebruikt om van dat testosteron weer oestrogeen te maken. Als er te weinig vet aanwezig is, zorgt het lichaam er zelf voor dat er een vetreserve ontstaat. Vanaf je 45-ste kan de overgang beginnen. Omdat je ouder wordt vertraagt je spijsvertering. Als je dezelfde hoeveelheid calorieën blijft eten als voor de overgang kom je dus aan.

Afvallen snel

Snel afvallen of "crashen" is lang gezien als een ongezonde manier. Ook is snel afvallen als "niet-effectief" bestempeld. Inmiddels weten we beter. Een crashdieet werkt net zo goed als elk ander dieet. Belangrijk is dat je een methode kiest die bij je past. De gedachte dat "crashen" zorgt voor een verlaging van het metabolisme en verlies aan spierweefsel is gebaseerd op 1 onderzoek uit de 50-er jaren. Snel afvallen kan, maar wel als compleet concept. Dus een dieet, beweging, supplementen als aanvulling en het managen van de macro-nutriënten. Meer informatie in deze blog.

Afvallen zonder dieet

Afvallen zonder dat je een dieet volgt? Dat klinkt als een sprookje. Toch hebben wij het wetenschappelijk bewezen. Een paar kilo in 2-3 maanden is mogelijk door het beïnvloeden van de darmflora. Het microbioom in de darmen kun je aanvullen met bacteriën die effect hebben op de vet-huishouding. Er zijn bepaalde stammen bacteriën die de opname en verwerking van vet veranderen. Op deze pagina meer informatie over het wetenschappelijk onderzoek. Hier vind je het onderzochte produkt.

 

afvallen zonder dieet
probiotica afvallen nieuwe naam

 

Afvallen shakes

Heb je een drukke lifestyle en geen zin om altijd gezond en zelf te koken? Afvallen met gezonde plantaardige shakes is een manier. Je vervangt je ontbijt en lunch door een maaltijdshake. Complete voeding zodat je niks tekort komt. De combinatie van een verbeterde lifestyle (meer sporten, minder stress) en gezonde plantaardige shakes helpen je met afvallen. Veel mensen hebben iets tegen shakes. Inderdaad er zijn veel shakes die teveel beloven en gemaakt zijn met suiker, melk-poeder, smaakstoffen en wat vitaminen. Dat helpt je maar even. Met de plantaardige shakes van Juvo krijgt je lijf alle voedingsstoffen in hun natuurlijke vorm. De verse biologische ingrediënten zijn alleen maar gevriesdroogd en tot poeder gemalen. Verder geen bewerkingen. Dat is echt iets anders als maaltijdvervangende shakes met suiker en eiwitpoeder. Lees op deze pagina alles over maaltijdvervangende shakes.

Slank worden

Op de pagina slank helpen wij je met het kiezen van een methode om af te slanken. Bepaal de oorzaak van je overgewicht en bepaal het doel dat je wilt bereiken. Klik hier.

Gewichtsbeheersing

Afvallen is stap 1, maar daarna is het belangrijk om je streefgewicht vast te houden. Als je terug keert naar de lifestyle die jou dik maakte zul je uiteraard weer aankomen. Wat moet je voor altijd veranderen? Op deze pagina meer informatie over blijvende veranderingen in je lifestyle

Blogs over afvallen

Wij hebben alle blogs met onderzoeken, nieuws en tips over afvallen in 1 category geplaats. Klik op deze link en kijk wat jij nog kunt leren over afvallen en slank blijven. Of volg ons op facebook. Zodra er belangrijk onderzoek of nieuws is over afvallen maken wij er een blog van.

Complete aanpak afvallen

Op basis van alle nieuwe onderzoeken en inzichten hebben wij een complete aanpak ontwikkeld: RESET36. Met Reset36 combineren wij de best bewezen methoden om af te slanken: voedingssuppmenten, vetverbrandende ampullen, detox, probiotica, coaching, beweging en intermittent fasting. Hier vind je de website van RESET36, hier vind je meer informatie. Afvallen is mensenwerk. Heb je vragen? neem contact met ons op. Wij helpen je met het vinden van de oorzaak en het kiezen van een effectieve methode die bij jou past.

 

reset36 restyle your life
reset36 goud

Nieuwe reset36 formule - reset GOUD

Naast de Reset36-zilver nu de Reset36-GOUD: zwaardere aanpak, meer supplementen, meer probiotica, uitgebreide handleiding. Samenstelling Reset36-GOUD = 36 Carnitine-ampullen, 60 dagen liposomale multivitaminen, 20 dagen oplosbare vezels, 30 dagen ProVen probiotica, 10 dagen detox-sticks.