€ 2895
Liposomaal vitamine D3 & K2 250 ml
Meer foto's

Liposomaal vitamine D3 & K2 250 ml

Liposomaal Cholecalciferol, liposomaal K2 in de MK-7 vorm

Beschikbaarheid: In voorraad

EAN: 0741807045466

Liposomaal vitamine D2 en K3


Vloeibaar vitamine D2 en K3, 1 verpakking = 2 maanden / 125 porties!


Natuurlijke Vegan vorm van D3 met K2 als MK7

  • Koop 2 voor € 26,95 per stuk -7%
  • Koop 3 voor € 25,95 per stuk -11%
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen
+ Aan verlanglijst toevoegen

Liposomaal vitamine D en K 250 ml

Liposomaal Vitamine D3 met natuurlijk K2 (MK-7)

de beste vormen van vitamine D (25 mcg - 1000 IE) en vitamine K (20 mcg), liposomaal voor een hoge opname (!) en vloeibaar om gemakkelijk te doseren en te slikken.

Vitamine D3 (cholecalciferol) en vitamine K2 (mk-7 = menaquinone) werken goed samen en versterken elkaar. ActiNovo liposomaal vitamine D & K bevat geen allergenen, non-GMO zonnebloem-olie en vitaminen. Geen zoetstoffen, geen smaak- of kleurstoffen. Als conserveringsmiddel is duindoornbes-extract gebruikt.

Liposomale vitaminen hebben geen extra hulpstoffen nodig, de vitaminen zijn "verpakt" in zonnebloem-lecithine. Dit laagje (liposoom) zorgt voor een maximale opname van de vitaminen. Na 4 weken een week pauze nemen.


dosering per dag liposomaal d3 k2

Vitamine D bevordert de opname van calcium en de opbouw van de botten in samenwerking met K2. De zon is de belangrijkste bron van vitamine D, ongeveer 2/3. De rest komt uit voeding zoals vette vis en als toevoeging aan margarine. Wil je geen vis eten en geen margarine gebruiken en kom je te weining in de zon (als die al schijnt), ActiNovo is vegan.

Op deze website kun je een vitamine-D-test doen.

Vitamine D bevordert een normaal/goed calciumgehalte in het bloed. Vitamine D draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem. Vitamine D helpt om de risico's van vallen te verminderen, in verband met houdingsinstabiliteit en spierzwakte. Vallen is een risicofactor voor botbreuken bij mannen en vrouwen vanaf 60 jaar.

Vitamine K2 menaquinone

vitamine K2 liposomaal

ActiNovo gebruikt de actieve vorm van K2, de VitaMK7 vorm. Vitamine D werkt goed samen met vitamine K voor je botten Vitamine K heef een gunstig effect op de bloedstolling. Een overschot aan vitamine K kan de werking van bloedverdunners beïnvloeden. Gebruik je bloedverdunners en wil je vitamine K liposomaal gebruiken overleg dan met je huisarts.

Babies tot en met drie maanden krijgen extra vitamine K (druppels)om (hersen)bloedingen te voorkomen. Zij krijgen van hun moeder geen vitamine K en kunnen het zelf nog niet voldoende aanmaken. Vanaf 3 maanden wordt vitamine K aangemaakt door de bacteriën in de dikke darm (darmflora). Meestal is dit nog niet voldoende. Peuters tot aan volwassenen krijgen vitamine K1 uit groene bladgroenten, als ze tenminste groente lusten... Vitamine K in de K2-vorm vind je in kaas, ei, kip, vlees en melkproducten. ActiNovo is vegan.

Vitamine K draagt bij tot een normale bloedstolling, vitamine K draagt bij aan een goed verloop van de bloedstolling. Vitamine K draagt bij aan de instandhouding van sterke botten, het is van belang voor de samenstelling van de botten.

liposomaal vitamine D3 + K2

Let op: Vitamine K(2) niet samen gebruiken met antistollingsmiddelen (anticoagulantia). Nooit combineren met vitamine K-antagonisten. Niet gebruiken tijdens zwangerschap.

Dit produkt bevat geen allergenen. Niet geschikt voor kinderen onder de 12 jaar. Dit is een voedingssupplement en is geen vervanging voor een gevarieerde voeding en of een gezonde levensstijl. 


liposomaal vitamine D3 K2 samenstelling

File downloads

Omschrijving
voedingswaarden liposomaal vitamine C

Ingrediënten

water, zonnebloem-olie, duindoornbes-extract, vitamine D3, vitamine K2-mk7

Vitaminen en mineralen

per 2 ml 1000 IU liposomaal vitamine D3 per 2 ml 20 mcg K2-MK7
 

Portie

100 gram

Extra

vegan
Wij gebruiken cookies om op basis van je bezoek aan de verschillende pagina's en websites ons aanbod en onze content beter af te stemmen op bezoekers en om onze marketinginspanningen te meten. Meer details hier.
x
Loading...