€ 2795
Liposomaal vitamine C met Zink
Meer foto's

Liposomaal vitamine C met Zink

Vloeibaar liposomaal C + Zink

Beschikbaarheid: In voorraad

EAN: 0617268153395

Liposomaal vloeibaar vitamine C met Zink


10 ml bevat 1000 mg vitamine C en 15 mg Zink  • Koop 2 voor € 25,95 per stuk -8%
  • Koop 3 voor € 24,95 per stuk -11%
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen
+ Aan verlanglijst toevoegen

Vloeibaar liposomaal vitamine C met Zink

Slechts een klein deel van oraal ingenomen vitamine C wordt opgenomen door het lichaam. Hier is eindelijk een oplossing voor met de liposomale vitamine C van Actinovo; nano- en microscopisch kleine deeltjes verpakken de vitamine C in een beschermend "jasje" ( een liposoom) en laten de vitamine passeren door de maag om via de darmwand opgenomen te worden in de bloedbaan. Ervaar het effect van vitamine C waar het effect heeft; in de lichaamscellen.


liposomaal vegan

Actinovo liposomale voedingssupplementen bevatten fosfolipiden van non-gmo zonnebloemen met een hoog percentage fosfatidylcholine. Dit zijn de deeltjes die de vitamine verpakken.

Zink draagt bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade. Zink draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem

Vitamine C draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem, ook tijdens en na zware lichamelijke inspanning. Vitamine C draagt bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade.

Meer informatie over op deze pagina.

10 ml liposomaal vitamine C met zink bevat:


liposomaal vitaminen
 

Portie

100 gram

Wij gebruiken cookies om op basis van je bezoek aan de verschillende pagina's en websites ons aanbod en onze content beter af te stemmen op bezoekers en om onze marketinginspanningen te meten. Meer details hier.
x
Loading...