Liposomaal Hyaluronzuur 250 ml

Liposomaal Hyaluronzuur 250 ml

quercetine liposomaal

Liposomaal Quercetine 250 ml ALC

Liposomaal Resveratrol

Resveratrol vloeibaar

Vloeibaar liposomaal resveratrol in fosfolipiden-complex - 200 mg.

Resveratrol bij Jinek: ondanks enorme vraag normale snelle levertijden.

€ 29,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Liposomaal Resveratrol
  • Koop 2 voor € 28,95 en bespaar 3%
  • Koop 3 voor € 27,95 en bespaar 7%
Liposomaal Resveratrol is te bestellen in veelvoud van 1

Liposomaal resveratrol, het geheim uit rode wijn

Resveratrol bij Jinek ondanks extra grote vraag, de normale snelle levertijden.

Rode wijn is al tientallen jaren onderwerp van onderzoek. Er wordt van alles beweerd over een "glaasje per dag". Maar wat bljikt: om de effecten bij proefdieren (muizen) te vertalen naar mensen moet je 10, 20 en soms wel 50 glazen per dag drinken. Niet te doen dus. Het team van Actinovo heeft resveratrol geïsoleerd en verpakt in liposomen. Rode wijn bevat gemiddeld 4 milligram resveratrol per liter. 1 Dagdosis Actinovo resveratrol bevat 200 mg, de hoeveelheid uit 50 liter wijn!

Maar wat is er waar van die Franse paradox? Die tegenstelling dat Fransen minder hart- en vaatziekten hebben terwijl ze vet eten. Ligt het echt aan de rode wijn? Sinds 2014 zijn er steeds meer onderzoeken die de Franse paradox onderuithalen. Lees deze blog eens. Alle feiten op een rij over cholesterol vind je in het GezondMooiSlank-dossier hier.

Resveratrol is een zeer interressant molecuul, deze polyfenol wordt steeds meer in Anti-aging toegepast. Resveratrol activeert een groep bijzondere anti-aging enzymen; de sirtuïnen (SIRT 1 - 7). Sirtuïnen zijn "silent information regulator proteïnen" afgekort tot SIRT. ActiNovo maakt dit vloeibare liposomale supplement van de Japanse Duizendknoop, de Polygonum Cupsidatum

Pterostilbeen is een antioxidant die heel sterk lijkt op het resveratrol uit rode wijn druiven. Verpakt in een liposoom is de opname nog hoger.

Liposomale vitaminen hebben geen extra hulpstoffen nodig, de vitaminen zijn "verpakt" in zonnebloemolie. Dit laagje (liposoom) zorgt voor een maximale opname van de vitaminen. Na 4 weken een week pauze nemen.

GEBRUIKSAANWIJZING: dagelijks 10 ml (= 200 mg hoog opneembaar resveratrol) eventueel in een vloeistof (sap, zuivel water). Niet met een warme drank innemen.


resveratrol liposomaal

resveratrol jinek
Meer informatie
Prijs € 29,95
Product sub titel Liposomaal resveratrol vloeibaar
EAN 0741807045329
Inhoud 250 ml
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Liposomaal Resveratrol
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!