€ 2395
liposomaal resveratrol
Meer foto's

Liposomaal Resveratrol - Pterostilbeen

Liposomaal resveratrol vloeibaar (Pterostilbeen)

Beschikbaarheid: In voorraad

EAN: 0741807045329

Resveratrol vloeibaar


Vloeibaar liposomaal resveratrol in fosfolipiden-complex - 200 mg.


Opruiming aktie-prijzen op=op

  • Koop 2 voor € 21,95 per stuk -9%
  • Koop 3 voor € 20,95 per stuk -13%
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen
+ Aan verlanglijst toevoegen

MEGAKORTING OP = OP liposomaal resveratrol, het geheim uit rode wijn

Rode wijn is al tientallen jaren onderwerp van onderzoek. Er wordt van alles beweerd over een "glaasje per dag". Maar wat bljikt: om de effecten bij proefdieren (muizen) te vertalen naar mensen moet je 10, 20 en soms wel 50 glazen per dag drinken. Niet te doen dus. Het team van Actinovo heeft resveratrol geïsoleerd en verpakt in liposomen. Rode wijn bevat gemiddeld 4 milligram resveratrol per liter. 1 Dagdosis Actinovo resveratrol bevat 200 mg, de hoeveelheid uit 50 liter wijn!

Maar wat is er waar van die Franse paradox? Die tegenstelling dat Fransen minder hart- en vaatziekten hebben terwijl ze vet eten. Ligt het echt aan de rode wijn? Sinds 2014 zijn er steeds meer onderzoeken die de Franse paradox onderuithalen. Lees deze blog eens. Alle feiten op een rij over cholesterol vind je in het GezondMooiSlank-dossier hier.

Ptersosilbeen is een zeer interressant molecuul, deze polyfenol wordt steeds meer in Anti-aging toegepast. Resveratrol activeert een groep bijzondere anti-aging enzymen; de sirtuïnen (SIRT 1 - 7). Sirtuïnen zijn "silent information regulator proteïnen"afgekort tot SIRT. ActiNovo maakt dit vloeibare liposomale supplement van de Japanse Duizendknoop, de Polygonum Cupsidatum

Pterostilbeen is een antioxidant die heel sterk lijkt op het resveratrol uit rode wijn druiven. Pterostilbeen en resveratrol zijn allebei stilbenen alleen wordt de Ptero-vorm 4x beter opgenomen in je lichaam. Verpakt in een liposoom is de opname nog hoger.

Liposomale vitaminen hebben geen extra hulpstoffen nodig, de vitaminen zijn "verpakt" in zonnebloemolie. Dit laagje (liposoom) zorgt voor een maximale opname van de vitaminen. Na 4 weken een week pauze nemen.

GEBRUIKSAANWIJZING: dagelijks 10 ml (= 200 mg hoog opneembaar resveratrol) eventueel in een vloeistof (sap, zuivel water). Niet met een warme drank innemen.


resveratrol pterostilbene
resveratrol liposomaal vloeibaar

File downloads

Omschrijving
bijsluiter actinovo liposomale vitaminen en voedingssupplementen
Omschrijving
Analyse certificaat COA van Resveratrol
 

Portie

100 gram

Wij gebruiken cookies om op basis van je bezoek aan de verschillende pagina's en websites ons aanbod en onze content beter af te stemmen op bezoekers en om onze marketinginspanningen te meten. Meer details hier.
x
Loading...