€ 2895
Liposomaal Q10 250 ml
Meer foto's

Liposomaal Q10 250 ml

Liposomaal Co-enzym Q10 250 ml

Beschikbaarheid: In voorraad

EAN: 0741807045367

Liposomaal Co-enzym (ubiquinol) Q10 Actinovo 250 ml


Vloeibaar Q10 ubiquinol, 25 dagen - 200 mg Q10. Genereert energie in je lichaam. Lichaamsbenodigde stof voor het aanmaken van energie.

  • Koop 2 voor € 26,95 per stuk -7%
  • Koop 3 voor € 25,95 per stuk -11%
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen
+ Aan verlanglijst toevoegen

Liposomaal Co-enzym Q10 250 ml - Nu zonder alcohol

Het co-enzym Q10 (CoQ10) is bekend onder de namen; Ubiquinone, Ubichinon, Ubidecarenone of gewoon Q10. Het co-enzym Q10 (engels = ubiquinon)

Q10 ubiquinol uit voeding (vlees en vis) of in tabletvorm wordt moeilijk door het lichaam opgenomen. De molekulen kristalliseren en klonteren samen. Zij kunnen dan NIET de darmwand passeren om opgenomen te worden. De liposomale vorm zorgt ervoor dat de kristallen een laagje fosfolipiden hebben waardoor zij niet samenklonteren en goed ogenomen worden.

Q10 komt voor in alle lichaamscellen en speelt een rol in de energie-produktie in de mitochondriën. Co-enzym Q10 (ubiquinon) is een natuurlijke stof die betrokken is bij het vrijmaken van energie in onze cellen. Het lichaam kan zelf Q10 aanmaken. Het is niet toegestaan om gezondheidsclaims te maken voor q10.

Gebruiksaanwijzing liposomaal Co-enzym Q10

Gebruik 1 eetlepel (10 ml = 200 mg Q10) per dag en elke dag. Puur of gemengd met een vloeistof zoals sap of zuivel. Als de fles leeg is aub 1 week pauzeren en dan de cyclus weer oppakken.

liposomaal co-enzym Q10

De houdbaarheid van liposomaal Q10 is kort; 4 - 8 weken na produktie, bij een temperatuur van 7 graden. Sommige liposomale supplementen gebruiken conserveringsmiddelen zoals kaliumsorbaat en alcohol (3% ethanol). Actinovo gebruikt geen alcohol maar duindoornbes-extract.


Actinovo gebruikt geen soja-lecithine, bevat geen conserveringsmiddelen, geen zoetstoffen, geen kleurstoffen en geen smaakstoffen.

Actinovo kiest voor functie en effect in plaats van smaak en geur.

Transparante kwaliteit, kijk onder de knop downloads, daar treft u de analyse-certificaten van onze ingrediënten.


Terug naar de actinovo-pagina

Dit is een voedingssupplement. Een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

 

Portie

100 gram

Toepassing

"The use of Q10 against tumors is disputed, with some studies claiming positive results, but it is recommended not to take Q10 during a chemo or radiation therapy, because it might impact the treatment. Not for pregnant or nursing women."Q10 niet gebruiken bij kanker en chemo-behandelingen, het kan de therapie beïnvloeden. Niet geschikt voor zwangeren en zogenden.
Wij gebruiken cookies om op basis van je bezoek aan de verschillende pagina's en websites ons aanbod en onze content beter af te stemmen op bezoekers en om onze marketinginspanningen te meten. Meer details hier.
x
Loading...