€ 2795
Liposomaal Kurkuma 250 ml
Meer foto's

Liposomaal Kurkuma 250 ml

Liposomaal kurkuma 250 ml Actinovo

Beschikbaarheid: In voorraad

EAN: 0741807045350

Liposomaal Kurkuma, 29 x beter opneembaar.

25 porties = 25 dagen 200 mg liposomaal curcuma longa


Vloeibaar Kurkuma, liposomaal, zonder alcohol.

  • Koop 2 voor € 25,95 per stuk -8%
  • Koop 3 voor € 24,95 per stuk -11%
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen
+ Aan verlanglijst toevoegen

Liposomaal Kurkuma - curcumine, 29 x beter opneembaar.

Curcuma longa, kurkuma is de plant waaruit het keukenkruid Koenjit, ookwel geelwortel genaamd, wordt gewonnen. Veelbelovende onderzoeken hebben kurkuma-extract, met de werkzame curcuminoïden (phenolen), tot een populair supplement gemaakt. 

kurkuma met curcumine liposomaal curcuma

In de liposomale vorm wordt kurkuma 29x beter opgenomen als het standaard-poeder of de verse vorm. Daarmee verslaat het ook ruim de combinaties met zwarte peper en de gepatenteerde combinaties van curcuma en oliën. 
Een liposoom is een actief deeltje, vitaminen of kruiden-extract, omhuld met een dubbele laag fosfolipiden, een soort vetlaagje. Dit laagje (membraan) beschermt de inhoud tegen oxidatie, afbraak en maagzuur. Het lichaam, de darmwand, herkent een liposoom als een vetdeeltje en neemt het deeltje, inclusief de inhoud, gemakkelijk op. De fosfolipiden zijn gemaakt van lecithine uit zonnebloem-olie.


kurkuma liposomaal

Gebruiksaanwijzing liposomale vloeibare curcuma

Gebruik 1 eetlepel (10 ml) per dag en elke dag. Puur of gemengd met een vloeistof zoals sap of zuivel. 1 Portie van 10 ml liposomale vloeistof bevat 200 mg curcumine. Liposomaal curcuma wordt vele malen beter opgenomen, daarom is er niet teveel gedoseerd en moet je na 1 verpakking pauze nemen.Als de fles leeg is aub 1-2 weken pauzeren en dan de cyclus weer oppakken.

liposomaal curcuma Kurkuma

De houdbaarheid van liposomale curcuma is kort; 4 - 8 weken na produktie, bij een temperatuur van 7 graden. Sommige liposomale supplementen gebruiken conserveringsmiddelen zoals kaliumsorbaat en alcohol (3% ethanol).

Actinovo heeft er voor gekozen om geen alcohol toe te voegen en geen sorbaat! Een bijkomend voordeel is dat de liposomen nog kleiner worden.

1 Verpakking (glazen fles) bevat 250 ml en is voldoende voor 25 dagen. Plus 1 week pauze, daarom noemen wij dit een maandverpakking.

Actinovo gebruikt geen soja-lecithine, bevat geen conserveringsmiddelen, geen zoetstoffen, geen kleurstoffen en geen smaakstoffen.

Kurkuma supplementen worden o.a. gebruikt voor: ondersteuning van het afweersysteem, beschermt tegen vrije radikalen, beschermt gezonde cellen, is goed voor een normale maagfunctie, heeft een positieve invloed op lever en galblaas.  

Actinovo kiest voor functie en effect in plaats van smaak en geur.

Transparante kwaliteit, kijk onder de knop downloads, daar treft u de analyse-certificaten van onze ingrediënten.

curcuma liposomaal kurkuma actinovo

Terug naar de actinovo-pagina

K
urkuma is verkozen tot het beste voedingssupplement van 2019. Lees hier meer over Kurkuma op supplementinfo. Niet gebruiken tijdens zwangerschap en niet bij medicatie (tamoxifen) na borstkanker behandeling. Kurkuma is geen bewezen geneesmiddel bij kanker

Ingrediënten

Purified Water, Phospholipids (1,3 g), Curcumin (200 mg = **), preservative: natural seabuckthorn-extract

** Nutrient Reference Value (NRV) not established

 

Portie

100 gram

Wij gebruiken cookies om op basis van je bezoek aan de verschillende pagina's en websites ons aanbod en onze content beter af te stemmen op bezoekers en om onze marketinginspanningen te meten. Meer details hier.
x
Loading...