Liposomaal Q10 250 ml

Liposomaal Q10 250 ml

resveratrol liposomaal

Liposomaal Resveratrol

Liposomaal Hyaluronzuur 250 ml

Liposomaal Hyaluron zuur (hyaluronan), 250 ml is 25 doseringen (dagen). 10 ml = 100 mg hoogopneembaar liposomaal vloeibaar hyaluronaat.

€ 29,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Liposomaal Hyaluronzuur 250 ml
  • Koop 2 voor € 28,95 en bespaar 3%
  • Koop 3 voor € 27,95 en bespaar 7%
Liposomaal Hyaluronzuur 250 ml is te bestellen in veelvoud van 1

Liposomaal hyaluron zuur voor huid en gewrichten

1 ml bevat 100 mg hyaluronzuur. Dagelijks 10 ml vloeistof is 1000 mg hyaluronzuur.

Het woord hyaluronzuur (HA) is afkomstig van het Griekse woord "hyalos" (Grieks voor glas) en uronzuur omdat het voor het eerst geïsoleerd is uit het glasvocht (van het glasachtig lichaam in het oog) en het een hoog gehalte aan uronzuur bevat.

Hyaluronan ook hyaluronzuur of hyaluronaat genoemd) is een glycosaminoglycaan dat veelvuldig in bindweefsel, epitheelweefsel en zenuwweefsel voorkomt. Voor de liposomale vorm is gebruik gemaakt van de kleinste vorm van sodium-hyaluronaat; van 120 - 180 nanometer, voor de beste absorptie.

Hyaluronan kan zeer grote hoeveelheden water aan zich binden, tot zes liter water per gram hyaluron. Hyaluronzuur is het hoofdbestanddeel van de synovia (gewrichtsvloeistof) en werkt als smeermiddel bij alle gewrichtsbewegingen.

bevat geen kleur-, geur-, smaak-stoffen of andere chemische conserveringsmiddelen. Alleen water, zonnebloem-olie, duindoornbes-extract en hyaluronzuur. 

Altijd schudden voor gebruik.


Hyaluron is van nature aanwezig in de opperhuid en de lederhuid. Het molecuul houdt vocht vast en zorgt zo voor een stevige gladde "jonge"huid. Met het ouder worden neemt de hoeveelheid hyaluron in de huid af. Met injecties kan er hyaluron worden toegevoegd aan de huid. Hyaluron toegevoegd aan cremes heeft een beperkt werking doordat de moleculen niet diep genoeg doordringen. Oraal geconsumeerde hyalluron, als voedingssupplement, wordt moeilijk geabsorbeerd in de spijsvertering. Verpakt als liposoom is de opname optimaal.


Hyaluron is geschikt voor alle huidtypen; droog, vet, gevoelig.

Probeer de liposomale vorm van hyaluronzuur voordat je aan fillers begint

Hyaluronzuur is een suiker, een lichaamseigen glucose-bouwsteen. Deze bouwstenen zijn nodig om elke huid soepel, strak en elastisch te houden.

Meer informatie over ActiNovo op deze pagina.

Hyaluron shots van RegulatPro vind je hier.

Meer informatie
Prijs € 29,95
Product sub titel Actinovo liposomaal Hyaluronzuur
EAN 0741807045411
Ingrediënten Purified Water, Phospholipids (1,3 g), Hyaluronic Acid (100 mg = **), preservative: natural seabuckthorn-extract ** Nutrient Reference Value (NRV) not established
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Liposomaal Hyaluronzuur 250 ml
Purified Water, Phospholipids (1,3 g), Hyaluronic Acid (100 mg = **), preservative: natural seabuckthorn-extract ** Nutrient Reference Value (NRV) not established
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!