€ 2895
Liposomaal glutathion
Meer foto's

Liposomaal glutathion 250 ml

Liposomaal glutathion Actinovo 250 ml ALC

Beschikbaarheid: In voorraad

EAN: 0741807045343

Glutathione supplement. Gereduceerd glutathion in goed opneembare liposomale vorm. GSH, GSSG

25 porties = 25 dagen 400 mg liposomaal l-glutathion


Vloeibaar glutathion in liposomen.

  • Koop 2 voor € 27,95 per stuk -4%
  • Koop 3 voor € 26,95 per stuk -7%
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen
+ Aan verlanglijst toevoegen

Gereduceerd glutathion in goed opneembare liposomale vorm. GSH, GSGG

Liposomaal glutathion (glutation of glutathione) is een tri-peptide, een verbinding van drie aminozuren (cysteïne, glutamine en glycine). Eindelijk in een goed opneembare vorm, verpakt als liposoom. De gereduceerde (opneembare vorm) wordt ook GSSG genoemd, glutathion-disulfide

Het lichaam maakt zelf glutathion aan in de lever uit de aminozuren cysteïne, glutamine en glycine, maar er zijn verschillende omstandigheden waarin cysteïne of glutamine onvoldoende voorradig zijn.

Oorzaken voor het verminderen van de eigen voorraad glutathion;

  • Veroudering (de voorraad daalt vanaf het 25-ste levensjaar)
  • Stress
  • Infectie
  • Medicijnen
  • Slechte voeding
  • (top)Sport
  • Verwondingen

Glutathion is de belangrijkste antioxidant die ons lichaam maakt. Enzymen in de maag kunnen glutathion snel afbreken. Liposomen beschermen Glutathion tegen afbraak in de maag. in liposomen wordt de biologische beschikbaarheid geoptimaliseerd

.

De glutathion die in het liposoom is verpakt is de gereduceerde vorm. Stabiel omdat het niet geoxideerd is. In deze vorm komt de glutathion in de bloedbaan terecht.

Gebruiksaanwijzing liposomaal glutathion

Gebruik 1 eetlepel (10 ml) per dag en elke dag. Puur of gemengd met een vloeistof zoals sap of zuivel. Als de fles leeg is aub 1 week pauzeren en dan de cyclus weer oppakken.

Soms kan de vloeistof in de koelkast dikker worden, dit maakt het schenken soms lastig. Haal de fles 15 minuten voor gebruik uit de koelkast. Na gebruik weer terug in de koelkast.

liposomaal glutathion actinovo

De houdbaarheid van liposomaal glutathion is kort; 4 - 8 weken na produktie, bij een temperatuur van 7 graden. Sommige liposomale supplementen gebruiken conserveringsmiddelen zoals kaliumsorbaat en alcohol (3% ethanol). Actinovo heeft er voor gekozen om een nieuwe manier van conserveren te ontwikkelen: duindoorbes-extract, een natuurlijke manier van conserveren. Het product bevat GEEN ALCOHOL.

Actinovo gebruikt geen soja-lecithine, bevat geen conserveringsmiddelen, geen zoetstoffen, geen kleurstoffen en geen smaakstoffen.

Actinovo kiest voor functie en effect in plaats van smaak en geur.

Transparante kwaliteit, kijk onder de knop downloads, daar treft u de analyse-certificaten van onze ingrediënten.


glutathion kwaliteit liposomaal

Glutathion (GSH) is het belangrijkste antioxidant.

Het is een van de belangrijkste stoffen van het immuunsysteem, belangrijk voor ontgiftiging van chemische stoffen (o.a. pesticiden, oplosmiddelen) en zware metalen.

Verhoging van Glutathion kan worden bereikt met beweging, voeding of een supplement. Als voedingssupplement moet het in liposomale vorm ingenomen worden omdat het anders in de darmen wordt afgebroken voor het zijn doel bereikt. Het lichaam maakt zelf Glutathion aan. Maar soms niet genoeg, door een tekort van andere, voor de aanmaak van glutathion belangrijke stoffen. 
Hulpstoffen zijn; taurine, vitamine C, vitaminen van het B-complex, N-acetyl-cysteïne of NAC+ en Magnesium.

Glutathion
komt van nature voor in groenten zoals broccoli, koolsoorten, spruitjes, asperges, knoflook en uien. Andere voedselbronnen zijn witlof, avocado, cottage cheese, ei, zaden, noten en algen. Bewegen (sporten/ wandelen) helpt ook om het niveau te verhogen. Te veel sporten (topsport) verlaagt het niveau.

Terug naar de actinovo-pagina

Ingrediënten

Purified Water, Phospholipids (1,3 g), Glutathione (400 mg = **), preservative: natural seabuckthorn-extract
 

Portie

100 gram

Toepassing

Niet gebruiken als er sprake is van kanker en chemo-therapie.
Wij gebruiken cookies om op basis van je bezoek aan de verschillende pagina's en websites ons aanbod en onze content beter af te stemmen op bezoekers en om onze marketinginspanningen te meten. Meer details hier.
x
Loading...