Normale prijs: € 13,95

Speciale prijs: € 12,95

3 Maaltijden Juvo Slim 120 gram
Meer foto's

3 Maaltijden Juvo Slim 120 gram

Beschikbaarheid: In voorraad

EAN: 7110537769790

3 Maaltijden Juvo Slim


120 gram
Proef en ervaar zelf de Juvo Slim.
met maatschepje en brochure.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen
+ Aan verlanglijst toevoegen

3 Maaltijden Juvo Slim 120 gram

Proef de Juvo Slim, 3 maaltijden om zelf te ervaren of het lekker, of het voldoende vult en wat jij ervaart. Je eerste Juvo? Maak hem dan met een vloeistof die je lekker vindt. Bijvoorbeeld yoghurt met water, een zuivelvervanger, sap, sap met water of in een blender met vers fruit en groenten. In de blender maak je zo een complete maaltijd en kun je in smaak variëren.

Juvo is een populaire methode om snel gemakkelijk super gezond af te vallen. Juvo slim wordt gebruikt als maaltijdvervanger, als shake tussendoor en als onderdeel van een maaltijd.

Juvo Slim wordt vaak gebruikt bij intermittent fasting. Lees hier alles over intermittent fasting (periodiek vasten). WIj combineren de effecten van intermittent fasting met raw whole food, een complete en gezonde invulling.

De juvo Slim is een shake-maaltijd, plantaardig, biologisch, vegan, non gmo en bevat geen toegevoegde suiker, sucralose of andere ongewenste toevoegingen. Alleen wat de natuur biedt, alleen wat je echt nodig hebt.

Afvallen met de Juvo Slim kan op verschillende manieren; vervang maaltijden, dus gebruik de Juvo Slim as ontbijt, als lunch en of als diner. Vervang 2 maaltijden per dag. De derde maaltijd (vaak het diner) gebruik je met alleen proteïnen, vezels en vet. Dus vlees/vis/kip met groenten en eventueel yoghurt als dessert. Deze proefverpakkig met 3 maaltijden kan je 1 dag helpen, maar echt afvallen is een proces van weken. Meer informatie over afvallen met Juvo vind je op de website www.gojuvo.nl  Daar vind je alle informatie over dit produkt, of bekijk hieronder de video.

Heb je vragen over het produkt, over afvallen of raw food neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Juvo is ook verkrijgbaar in verpakkingen met 600 gram, 15 maaltijden of 30 shakes.

 

Portie

100 gram

Wij gebruiken cookies om op basis van je bezoek aan de verschillende pagina's en websites ons aanbod en onze content beter af te stemmen op bezoekers en om onze marketinginspanningen te meten. Meer details hier.
x
Loading...