Normale prijs: € 117,80

Speciale prijs: € 69,00

15 dagen Detox-Slank
Meer foto's

15 dagen Detox-Slank

compleet cleanse-slank programma

Beschikbaarheid: In voorraad

EAN: 7110536857047

15 dagen Total body Detox-Slank inclusief 15 maaltijden en shaker. Wordt weer schoon, fit en energiek.

Doe ook de gratis health-test.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen
+ Aan verlanglijst toevoegen

15 dagen detox

1 x Juvo Raw meal SLIM 1 x FirstCleanse 2 x 30 capsules "ochtend-formule" en "avond-formule". 1 x FibreSmart om dagelijks 10 gram extra vezels te eten. 1 x Juvo shaker om gemakkelijk, ook onderweg, je maaltijd te bereiden of om een lekkere vezel-drink te maken. 1 x Juvo Raw meal SLIM Food raw whole foods 15 complete raw whole food maaltijden die helpen met reinigen en afslanken. Goede gezonde voeding. Rijk aan enzymen, vezels, vitaminen, mineralen en phytonutriënten. 

1 x FirstCleanse 2 x 30 capsules "ochtend-formule" en "avond-formule". Een unieke 2-fasen-formule. De ochtend formule ondersteunt de reiniging, de avond formule ondersteunt de afvoer.

1 x FibreSmart om dagelijks 10 gram extra vezels te eten. Gemakkelijk toe te voegen aan de Juvo-maaltijd, lekker als tussendoortje, gewoon aanmaken met water, sap of plantaardige zuivel.

1 x Juvo shaker om gemakkelijk, ook onderweg, je maaltijd te bereiden of om een lekkere vezel-drink te maken. Met mengrooster en apart bakje om de vloeistof apart van het Juvo-poeder mee te nemen. Juvo moet binnen 40 minuten geconsumeerd worden omdat de enzymen leven.


Bestel nu zonder verzendkosten. Na aankoop ontvangt u spaarpunten ter waarde van € 4,75

File downloads

Omschrijving
renewlife, cleanse, cleanse- en detoxprogramma's, probiotica, omega-3, vezels, enzymen en meer.
 

Portie

100 gram

Toepassing

De complete start voor succesvol afslanken. De combinatie van een First-Cleanse en een maaltijd-shake met weiningcaloriën helpt een goede start te maken.
Wij gebruiken cookies om op basis van je bezoek aan de verschillende pagina's en websites ons aanbod en onze content beter af te stemmen op bezoekers en om onze marketinginspanningen te meten. Meer details hier.
x
Loading...